User profileKatus

RSS

Blog

22/10/2009 11:52 AM  

Dead By Sunrise



Out Of Ashes už je nějakej ten pátek na pultech a za sebe musím říct, že moje obavy, které se vztahovaly ke spolupráci Chestera Benningtona a Julien-K se nenaplnily.Spíše naopak.Julien K Chesteruv hlas nezmršili, což je jedna z hlavních předností alba. Určitě stojí za poslech a troufám si říct,že nezklame ani skalní fanoušky Linkin park, i když samozřejmě do nebeských hudebních výšin, kde se Linkin Park usídlili, mají Dead By Sunrise jestě daleko...

0 comments
27/05/2009 11:42 PM  

The new Beginning....

A začneme opět od nuly.Stejné šance,čistý štít,týmový duch, touha po vítězství.
Ani Manchester United nedokázal splnit cíl který si předsevzal,nepotvrdil,že PL je nejlepší ligou světa...neobhájil podruhé vítězství v LM,(a co hůř,Cristianův herecký výkon nebyl patričně doceněn:))...letos byl fotbalový Bůh spravedlivý...Ve finále vážil stejně a zaslouženě vyhrál ten lepší( I když katalánský celek bude mít u mnohých fans poznámku pod čarou: made in UEFA).
Ale začneme úplně znova a pěkně od začátku..sporné situace budou "zapomenuty" ,"finále snů" v roce 2009 je již skončeno.A všechny týmy které se do LM teprv probojují či naopak mají účast již jistou, hledí k jasnému cíli:
27.5.2010 En Madrid....

Premier league, Primera Divison,Serie A, 1.Bundesliga, Premier Liga, Ligue 1, Eredivisie, Primeira Liga aj...kdo bude mistrem Champions league příště?









































0 comments
13/03/2009 02:50 PM  

Sub7even(Daniel Wirtz)

http://www.youtube.com/watch?v=BLus59Koijg
.......a ted neco pro citlive duse:)

0 comments
10/03/2009 04:46 PM  

:)

http://www.youtube.com/watch?v=fjGNdotSgDY
......nepotrebuje komentar....

0 comments
10/03/2009 01:38 PM  

perfekt cover:)

http://www.youtube.com/watch?gl=CZ&hl=cs&v=FJQlFnnuhQ8.
.....vrazedna kombinace v podani POTF

1 Comment
26/02/2009 04:32 PM  

Jak jsem potkala umbrellu:D

jednou jsem tak přišla v poklidu z jednoho učebního zařízení zpět do hřejivého krbu domova,zapnu radio, sklatim sve drahé tělo na nejbližší volnou židli a ejhle co neslyším-odpornej kousek v podání (skoro) všemi zbožnované Rihanny.V náhlém pudu sebezáchovy a návalu adrenalinu skočím po tlačítku off a v tu ránu zavládne uklidnující ticho.Ale ne nadlouho.Po utrženém šoku se rychlostí kulového blesku vrhnu k ntb a do mých ochromených bubínků se s ubíjející jistotou rozleje další umrella:D nyní však v podání Vanilla sky což ve zkratce znamená okamžité znovuzrození mých sluchových přijímačů.... .....no ještě že ty kluky máme...

2 comments